Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Pol Fuentes amb un nou avançament, “Arcàdia”

22 febrer, 2024

Es tracta de la cançó que donarà nom al seu nou disc.

Després de liderar Rosa Luxemburg, en Pol Fuentes va engegar una carrera en solitari caracteritzada per un pop d’autor en el qual recrea un univers molt personal. De moment, ja compta amb dues referències discogràfiques, la seva darrera proposta va ser ‘Saturn Negre’, un disc conceptual presentat com un joc de taula on s’expressava com d’interessant seria la vida si no fos lineal: si es poguessin anar alternant desordenadament episodis de la infantesa, joventut, maduresa i vellesa.

Aquest Nadal, ens presentava “Sant Pacià”, un primer avançament d’un nou disc, que representa el campanar que cada dia dona les hores al barri de Sant Andreu (Barcelona) i que tan especial és pel Pol Fuentes en aquelles dates.

Ara, ens avança un segon tema: “Arcàdia”, la cançó que dona nom al disc. Un àlbum que parla d’una ruptura, però en comptes de tractar-la des de les baralles, la traïció i la possessió, parla de l’evolució i de com, esquinçant la parella, es pot assolir un amor més viu. És per això que aquest senzill parla del seu fill i de tot el que ha comportat en aquesta ruptura. Posar-lo a un lloc més prioritari que les ferides i gelosies, ha fet que es construís un nou paisatge més serè i agradable, un espai que s’havien d’inventar, millor pel Pol Fuentes, pel seu fill i per la relació: una Arcàdia.
Comments are closed.

Back to Top ↑