Notícies Foto: Cesc MaymóFoto: Cesc Maymó

Pol Purgimon publica “Em fas sentir tan bé”

14 juny, 2022

L’artista del Montseny es presenta en societat amb un primer senzill que obre una etapa vibrant.

“Em fas sentir tan bé” parla sobre la corba de sensacions que és l’amor: dels dubtes al batec alegre. La sonoritat pop pren protagonisme en una producció amb petjada hip hop i una instrumentació a cavall entre la música plàstica i la orgànica, com el mateix Montseny on hi viu Pol Purgimon.

Pol Purgimon no en té mai prou. No sap estar-se tot un dia dins de casa. Alguns diuen que l’han vist cantant pel carrer. D’altres, que li agrada fer ressonar la veu per les parets del Montseny. És el lloc on va néixer, ha crescut i ha absorbit bona part de les seves influències musicals.

Ha format la seva sensibilitat artística com a consumidor i integrant de l’escena del Montseny. De la petjada quilòmetre zero, n’estira tant el fil que ha confiat en un referent de casa seu, Joan Colomo, per a la producció de la música. Aquest binomi –el de Purgimon i Colomo– dona pas a una cançó fresca i d’estil inèdit. Agrupa les tendències més actuals del pop català amb l’inconfusible segell de Joan Colomo, una de les veus emblema de l’indie nacional dels últims anys.
Comments are closed.

Back to Top ↑