Posidònia Fest, el 3, 4 i 5 de setembre al Port de Mataró

5 juliol, 2021

Dissabte 4 de setembre actuaran Lia Sampai i Maria del Mar Bonet.

Els dies 3, 4 i 5 de setembre el Port de Mataró acollirà la primera edició del Posidònia Fest. Un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a concerts de músics emergents de gran qualitat i de músics consagrats o mediàtics, apostant per les propostes de proximitat.

En cada una de les jornades del festival hi haurà dos concerts, a les 19:00h i a les 21:30h. La venda d’entrades, a través de la web posidoniafest.cat

A Mataró trobem una de les praderies de posidònia més importants pel que fa a extensió, ocupant un espai d’aproximadament 700 hectàrees En aquesta praderia hi viuen una vintena d’espècies de peixos i una gran quantitat d’organismes que aprofiten la protecció que els ofereix la posidònia per posar els ous. A més, la posidònia actua com a filtre biològic immobilitzant substàncies tòxiques i deixant les fora de circulació.

Actualment, tant l’Ajuntament de Mataró com el Port de Mataró, en col.laboració amb altres institucions, entitats i empreses, duen a terme iniciatives que tenen com a objectiu la protecció i divulgació d’aquest ecosistema.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑