Premi Butaca a Judit Neddermann

16 novembre, 2021

Ha estat per la seva composició musical en l’obra “Canto jo i la muntanya balla”.

El Teatre Monumental de Mataró ha acollit la gala dels XXVII Premis Butaca, en una edició que celebra la tornada a la presencialitat i que ha omplert el teatre de gom a gom. Pel photocall hi ha passat nominats i nominades en la present edició així com cares i talents reconeguts del sector cultural i les arts escèniques en particular.

S’ha comptat amb l’assistència del President de la Generalitat de Catalunya, el M. Hble. Pere Aragonès, l’Il·lustríssim Sr. David Bote, Alcalde de Mataró, l’Honorable Consellera de Cultura, Sra. Natàlia Garriga, el Vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Il·lustríssim Sr. Ferran Mascarell i el President Delegat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, l’Il·lustríssim Sr. Joan Carles Garcia Cañizares, així com diputats i diputades del Parlament de Catalunya, i representants i càrrecs de les institucions i del sector cultural del nostre país.

“Canto jo i la muntanya balla” ha estat escollit el millor muntatge de l’any segons la decisió del públic que ha votat els Premis Butaca, que li ha reconegut fins a 8 premis de les nominacions a les quals optava, entre ells el Premi Butaca Fundació SGAE a la millor composició musical a Judit  Nedderman que s’ha imposat a Marc Sambola (La filla del mar), Pau Barbarà Mir (Barcelona 24h) i Paula Jornet i Arnau Vallvé (El màgic d’Oz).
Comments are closed.

Back to Top ↑