Notícies Foto: Hidden TrackFoto: Hidden Track

Presentació de l’artista multidisciplinar, Aida Oset

12 setembre, 2023

Es presenta en solitari amb un nou projecte que balla entre el pop d’autora i l’electrònica.

Aida Oset és una artista multidisciplinària que s’expressa a través del teatre i del cinema, però que també ho fa a través de la música i de la seva composició. Després d’haver format part de projectes com Lady in Black o Nuu i d’haver compost bandes sonores per a cinema, teatre i dansa (La lleugeresa i altres cançons, Històries d’Istanbul, Blink Flash Duncan…), Aida Oset s’estrena en solitari amb Les Evasions Mínimes, un nou projecte que balla entre el pop d’autora i l’electrònica, i que per primera vegada ha compost íntegrament en català.

El primer senzill d’aquestes evasions mínimes és “L’espasa”, una cançó molt íntima i intensa, però alhora minimalista i que ve d’una imatge, una llum que entra a través de la persiana i es projecta a la paret en forma d’espasa.

Les evasions mínimes suposa tot un viatge d’anada i tornada, de caiguda i d’ascensió. Un viatge íntim i personal sobre la mort i la vida, sobre la sanació, la salvació i l’amor. Una travessia on la veu i les lletres marquen el rumb i on la instrumentació, electrònica per moments i més orgànica en uns altres, matisen cadascun dels missatges que Aida Oset ens envia.

Les cançons de Les evasions mínimes estan concebudes com a lleugers parpellejos, com a petits moments en els quals l’Aida Oset se sincera amb ella mateixa i s’enfronta a tots els seus pensaments. Són petites evasions en les quals es reclou en si mateixa per a entendre, assumir i ressorgir. Un diminut espai d’intimitat amb nosaltres mateixes, on ens podem escoltar i contemplar el nostre reflex, on ens podem mirar cara a cara.

Aida Oset torna a la seva faceta musical de la manera més crua i visceral, caminant amb elegància entre les llums i les ombres. En Les evasions mínimes aposta fermament per treure’s els guants i arribar a la pell i, sincerament, a nosaltres ja ens l’ha travessat.
Comments are closed.

Back to Top ↑