Presentació dels artistes vinculats als programes de suport a la creació de La Marfà

25 gener, 2022

Compta amb la participació d’artistes com Gemma Humet, La Ludwig Band, b1n0, Paula Grande, Magalí Sare, i l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), entre d’altres.

La Marfà – Centre de Creació Musical, presenta els artistes i formacions vinculades als programes de suport a la creació i la producció musical d’aquesta temporada. En el desè aniversari de l’equipament, el centre impulsa una quinzena de projectes mitjançant el programa d’acompanyament artístic, les ajudes per a primers enregistraments, les residències internacionals de creació, el programa d’orquestra resident i les coproduccions d’espectacles, amb la participació d’artistes com Gemma Humet, La Ludwig Band, b1n0, Paula Grande, Magalí Sare, i l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), entre d’altres. A més, l’equipament gironí ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, per desenvolupar accions d’internacionalització d’alguns dels artistes vinculats a La Marfà.

Des de l’any 2020, la creació musical és l’aposta estratègica del projecte de La Marfà, un equipament gironí de referència en el sector musical que, després de 10 anys dedicats a la formació, la divulgació i a la creació musicals, segueix prioritzant aquest darrer àmbit, consolidant-
se com un centre de creació musical a nivell nacional.
Comments are closed.

Back to Top ↑