Presentada la 17a edició de l'(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles

31 maig, 2021

Tindrà lloc del 24 al 27 de juny i comptarà amb una trentena de propostes per a tots els públics.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Miquel Cuenca, regidor de Cultura i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Banyoles, d’Albert Piñeira, delegat de Cultura de la Diputació de Girona, i de Francesc Viladiu, director artístic de l'(a)phònica.

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica ha presentat tota la programació de la dissetena edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny, i que comptarà amb una trentena de propostes per a tots els públics. Albert Pla, Tarta Relena, Nacho Vegas, Rita Payés i Elisabeth Roma, Rodrigo Cuevas, San Salvador, i Cor de Teatre i Vesprés d’Arnadí són algunes de les veus que s’hi podran sentir.

Veus característiques, timbres diversos, estils i formacions variades. Durant quatre dies, el cartell de l’(a)phònica ofereix una trentena de propostes amb grans noms de l’escena nacional i internacional, amb veus consagrades i també veus emergents i arriscades en diversos espais de la població. Un any més, s’ofereix un festival de ciutat i de qualitat, amb 3 estrenes, 4 presentacions de discos i dues actuacions en primícia a les comarques gironines, i una coproducció del festival. A més, l’(a)phònica ha seguit teixint i ampliant complicitats amb entitats i organismes tant de la comarca com d’arreu del país, com el Mercat de Música Viva de Vic, La Marfà – Centre de Creació Musical, el Festival Poesia i +, o Òmnium Pla de l’Estany, entre moltes altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑