Notícies Foto: Posidònia FestFoto: Posidònia Fest

Presentada una nova edició del Posidònia Fest de Mataró

10 maig, 2022

Se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre al Port de la capital del Maresme.

Els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2022 el Port de Mataró acollirà la segona edició del Posidònia Fest, un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a concerts de gran qualitat.

Una de les grans novetats d’enguany és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19h. i 21:30h.), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció es farà mitjançant una crida on tots els músics del Maresme s’hi poden apuntar. Els escollits actuaran al Posidònia Fest i rebran una compensació econòmica.

L’altra gran novetat és l’aforament que, un cop superades les mesures Covid, serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que estan a la venda a la web www.posidoniafest.cat,  tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival.

El Posidònia Fest, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany hem arribat a un acord de col·laboració amb el Festival Revela’t que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat. 

Programa:

Dijous 1, 19h – Caamaño&Ameixeiras

Dijous 1, 21h30′ – Roger Mas

Divendres 2, 19h – Jo Jet i Maria Ribot

Divendres 2, 21h30′ – Marina Rossell

Dissabte 3, 19h – Magalí Sare

Dissabte 3, 21h30′ – Miquel Gil

 
Comments are closed.

Back to Top ↑