Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Primer disc de la banda Beals The Band íntegrament en català

1 juny, 2023

“Fem un pensa” és el títol del nou disc de l’Àlex Murga (veus i teclats), Dany Valcárcel (guitarra) i Albert Monsalve (guitarra).

Sota la coproducció de Mario Patiño de La Atlàntida Estudio, Beals The Band ha volgut fer un pas més enllà cap a un so pop-dance influenciat per artistes com Coldplay, Bruno Mars, Dua Lipa o Childish Gambino, entre d’altres, i apropar-lo a les tendències musicals que es mouen al nostre país, i sobretot, en català.

La banda de Barcelona publicava l’any 2019, just abans de la pandèmia, el seu primer LP “Use protection”. Ara, el segueix aquest nou àlbum amb cançons que reflexionen sobre un món post-pandèmic, on tot ha canviat per tornar a ser com ja érem. Deu cançons que tracten sobre la lluita entre les emocions d’un mateix, i a vegades amb la dels altres, del temps com el nostre estimat/odiat company de viatge, o un record ple de vida per a aquells que ja no hi són. Són exactament deu temes per reflexionar, sense parar-se molt a pensar, i sobretot, per no parar de ballar i somriure per una vida plena de colors.

Després d’avançar-nos quatre senzills: “Ara toca viure”, “Jo he decidit”, “Deixa un missatge” i “Joc fred”, arriba el seu segon àlbum d’estudi: “Fem un pensa”.
 
Comments are closed.

Back to Top ↑