Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Primer senzill de l’Edu Esteve, “La primavera”

14 octubre, 2022

Cançó carregada de personalitat i energia imparable del talent show televisiu “Eufòria”.

Perseguir somnis mai ha estat fàcil, i la lluita a contracorrent és evident. Afrontar reptes i tenir objectius és millor que quedar-se quiet. I així arrenca Esteve, deixant que l’aire s’emporti els mals, sense oblidar el camí trepitjat, encarant la vida amb positivitat i sense pressa. No sé on em trobarà la primavera, es converteix en un càntic per desafiar el destí i veure què li oferirà.

“La primavera” és un primer senzill coescrit amb l’Adrià Salas de La Pegatina on la sonoritat s’encara a l’escena pop, tot matisat amb sons electrònics i que va destinat a la pista de ball, però que ens evoca el terreny western.

El missatge és clar, en el camí trobes reptes que cal superar, però amb iniciativa tot és possible. I així és l’Edu, i el seu primer senzill: “La primavera”.

Fent evident l’èxit de l’artista, en molt poc temps, Edu Esteve s’ha convertit en un dels referents emergents amb més projecció de futur dins el panorama musical català. Després del seu gran pas per Eufòria, arriba el seu primer senzill que formarà part del seu primer àlbum publicat amb el segell Música Global.
Comments are closed.

Back to Top ↑