Primera cançó en català de Las Bajas Pasiones

8 octubre, 2021

“Rebel.lia” és un crit des de les entranyes per posar la vida per davant.

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ+ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l’Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s’entrecreuen amb les guitarres i uns beats d’un altre món, i d’altres temps que estan per arribar.

Després de dos àlbums a l’esquena, “Rizomas Salvajes” (2018) i “Bichx Rarx” (2020), el grup prepara un nou disc que veurà la llum pròximament, però abans, ja han avançat “Te lo contaría”, una aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant, i ‘Game Over’, un tema que parla de que la vida és com un videojoc i es basa en anar superant pantalles fins arribar a ser un mateix.

Ara presenten “Rebel·lia”, el primer tema en català del grup procedent de Múrcia, Madrid i Barcelona que suposa un crit des de les entranyes per posar la vida per davant. Un cop de puny a la taula contra tot el que ens impedeix florir. La música és el cap de llança d’aquesta “rebel·lia” que busca unir forces entre totes les dissidències. Sintetitzadors foscos que recorden als baixos fons de Berlín, les veus distorsionades que donen la cara més extrema de la música urbana, i les guitarres neopunks que qüestionen qualsevol indici de normalitat. Las Bajas Pasiones tornen amb un videoclip realitzat pel Jordi Lops, en el qual Norma Mor, Merabet, Nefertiti, Anunnaki, Gemma Polo i LaSol actuen amb aquella “rebel·lia” que el context requereix.
Comments are closed.

Back to Top ↑