Notícies Foto: Alberto PoloFoto: Alberto Polo

Primeres confirmacions de la 6a edició del Festival RRandom de Rubí 

20 maig, 2022

Tindrà lloc del 24 de juny al 3 de juliol als escenaris habituals: l’Escardívol, La Sala, l’Amfiteatre del Parc del Castell i la plaça del Doctor Guardiet.

Mishima, Gertrudis, La Salseta del Poble Sec, Versión Imposible i LOS40 on Tour són les primeres confirmacions de la sisena edició del Rubí Random Music Festival, que tindrà lloc del 24 de juny al 3 de juliol. Així ho han desvelat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, en una roda de premsa que també ha servit per presentar la imatge de l’esdeveniment.

Després de dos anys de pandèmia, el festival de música de Rubí podrà recuperar un dels seus emblemes: els concerts multitudinaris a l’Escardívol. Aquest espai d’accés lliure i gratuït es combinarà, com sempre, amb els escenaris de l’amfiteatre del parc del Castell, el Teatre Municipal La Sala i la plaça del Doctor Guardiet, per tal de donar cabuda a una oferta musical diversa i adaptada a diferents tipus de públics.

El cartell del RRandom estarà integrat per una vintena de noms de l’escena musical catalana i espanyola. Entre els primers confirmats destaquen Mishima, un dels grups més importants de l’indie-pop català, que actuarà a l’Escardívol el dimecres 29 de juny. El concert de Rubí serà una de les primeres oportunitats d’experimentar en directe el seu últim disc, “L’aigua clara”, que va sortir a finals d’abril.

font: Ajuntament de Rubí
Comments are closed.

Back to Top ↑