Propostes musicals al Teatre Principal de València per aquest mes de març

1 març, 2021

Hi hauran concerts de Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Andreu Valor, Ramonets i Dani Miquel.

Aquestes són les propostes:

MARALA + LAURA ESPARZA I CARLOS ESTEBAN – 17 DE MARÇ – 19h

Les cançons de Marala beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans. “A trenc d’alba” és el seu primer treball discogràfic, un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins i que ha estat guardonada amb el premi a millor disc de música d’arrel tradicional als III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Laura Esparza i Carlos Esteban tenen un estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb harmonies i melodies més tradicionals. El seu disc “Mare Natura” ha estat guardonat amb el premi al millor grup revelació als III Premis Carles Santos de la Música Valenciana, un tall d’onze cançons que naveguen des de la música d’arrel valenciana, reminiscències electròniques i unes melodies pop que ens submergeixen, sens dubte, a l’univers creat per aquest duo valencià que ofereix força i sensibilitat al mateix temps.

ANDREU VALOR – 18 DE MARÇ – 19h

Mil és la xifra assolida pel cantautor valencià, Andreu Valor. Directe a directe, amb constància, sabent que en el món de la música, cada projecte és un tornar a començar. El cantautor, recentment guardonat en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana amb els premis al millor disc de cançó d’autor i millor gira, enfronta un 2021 amb el mateix respecte de sempre però amb vuit discs a les esquenes. “Insurrecte” és un disc que incorpora noves textures ambientals, sonores i visuals, que impacten amb una nova rítmica cada reflexió i que tracta d’evolucionar sense perdre l’origen.

RAMONETS – 20 DE MARÇ – 18h

“Flipa”, és una crida a l’optimisme, a veure el costat bo de les coses, a ballar, a aprendre que casi tot està a les nostres mans i a reivindicar que allò fonamental és que els infants es divertisquen, juguen i no se’ls faça de costat. Al nou espectacle, “Flipa”, parlen amb els infants cara a cara, de les coses que els importen, i ara, els seus pares i mares atenen hipnotitzats a aquesta relació íntima d’amistat.

DANI MIQUEL – 21 DE MARç – 18h

“Desfem” és un projecte teatral i musical de Dani Miquel que vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient. I la solució està en els més menuts! Amb les cançons de l’espectacle de la mà de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, coneixerem el monstre Crivet, aprendrem què és l’economia circular, entendrem la necessitat de reciclar i a quin contenidor hem de llançar cada residu, i el més important, aprendrem que el món és la nostra casa, i mantenir-lo viu depèn de totes i tots. El disc “Desfem” ha estat guardonat amb el premi al millor disc per a famílies de la III Edició del Premis Carles Santos de la Música Valenciana.
Comments are closed.

Back to Top ↑