Notícies Foto: Aina CanyellesFoto: Aina Canyelles

´Prou que m’agrada´, Balma amb la col·laboració de Ven’nus

11 abril, 2024

Duet de productors i artistes de música electrònica que fusionen gèneres com el house, el drum and bass, l’UK Garage i la música urbana més actual.

‘Prou que m’agrada’ és el primer tast del nou àlbum de Balma. Un tema amb sonoritat pop-electrònica i referències de la música club dels 2000, que parla de l’estima que perdura després de superar una ruptura amorosa; quan el rancor desapareix i només queda el desig de felicitat cap a l’altra persona. Aquest primer avançament compta amb la col·laboració de Ven’nus, artista de renom dins l’escena musical catalana, i qui també apareix al videoclip dirigit pel Pau Cruanyes (Biznaga de Plata de Málaga, Premis Gaudí) i Helena Roig (Neisha, Okdw, Mainline Magic Orquestra) a càrrec de la fotografia.

Després del seu primer llançament: ‘X083’ -que acumula més de 200.000 reproduccions a Spotify- i els posteriors singles que han firmat, ja sigui com a artistes principals o com a productors (Ven’nus, Mariana També, MEMÉ, Sofia Coll…), finalment,  Balma inicia un nou rumb publicant el primer avançament del seu àlbum de debut, que veurà la llum a la tardor del 2024.  
Comments are closed.

Back to Top ↑