Notícies Foto: Ona VilarFoto: Ona Vilar

Quart disc en solitari de Sergi Carbonell

25 gener, 2022

El compositor i teclista dels Txarango, publicarà el proper dia 31, “Ubuntu”.

Sergi Carbonell, un dels compositors i teclista dels Txarango, ha anunciat mitjançant un teaser penjat a les seves xarxes socials que el 31 de gener publicarà amb Halley Records el seu quart disc en solitari. Es titularà Ubuntu i comptarà amb tretze cançons instrumentals enregistrades entre Catalunya i Budapest i interpretades amb piano acompanyat del quartet de corda de la Budapest Symphony Orchestra.

Les cançons han estat compostes pensades directament en aquest format, ja que Sergi Carbonell tenia clar que “volia fer un pas més en el meu camí de recerca i aprenentatge, i he acompanyat el meu piano amb un quartet de corda. Això m’ha permès treballar el procés de composició des d’un altre prisma i un nou punt de vista”.

Ubuntu” és una paraula africana que es pot traduir literalment com “Jo sóc perquè nosaltres som”. “I’m because we are”. La paradoxa del disc és que proposa un viatge individual d’introspecció i d’intimitat. I és precisament des d’aquesta solitud que convida a experimentar el vincle invisible que connecta a totes les persones com a Humanitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑