Notícies Foto: Sílvia PochFoto: Sílvia Poch

“Quartades”, el nou senzill d’Alba Careta Group, amb el segell musical enèrgic i explosiu de la trompetista bagenca

16 gener, 2023

Avançament del seu tercer àlbum “Teia”, que veurà la llum el pròxim 2 de febrer.

Amb aquest primer senzill, Alba Careta fa un homenatge a la seva banda. Comparant l’escalfor del foc amb l’escalf dels que ens acompanyen, de les persones que tenim a prop i que ens donen la força del foc per tirar endavant quan no la tenim.

“Una de les meves grans fonts d’inspiració són els músics amb els qui tinc el plaer de tocar. No només musicalment, sinó també personalment; poder viure i compartir tots aquests moments amb amics que estimo i admiro a parts iguals em dona la força del foc que és “Quartades”.

Alba Careta Arnaus, trompetista i cantant de jazz nascuda a Avinyó l’any 1995. Torna a Catalunya amb el Màster en Trompeta Jazz del prestigiós Conservatorium van Àmsterdam (Països Baixos) després d’haver passat pel Koninklijk Conservatorium de l’Haia i l’ESMuC de Barcelona.

Alba Careta Group va rebre el guardó com a millor disc de jazz dels Premis Enderrock 2019 amb el seu primer treball “Orígens” i una gran rebuda del seu segon àlbum “Alades”. A més, també forma part de Rodrigo Laviña & su combo (Extraño Weys), Ulls Clucs (Producció de l’Auditori de Barcelona), OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya), Alba Careta & Santi Careta Duo (Espectacle Sons d’un País) i Las Albitas entre altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑