“Quatre” cançons de Marco Pompero

1 abril, 2021

Els quatre punts essencials de la vivència humana en el seu nou treball.

Marco Pompero busca disseccionar la seva visió de com podem arribar a la utopia de la felicitat. Ha marcat, amb una intenció clara i concisa, uns camins directes a la plenitud humana.

Tot comença amb “Foc”, camí rebel que convida a la lluita, amb un caràcter d’unió social, de classe. Amb “Carn”, defensar la puresa i bellesa de l’estima física, lluitant contra qualsevol dogma, religió o filosofia que pugui entendre al cos humà com una gàbia del vertader amor. “Llum”, cançó molt especial per a ell, Pompero convida a trobar l’esperança una vegada hem caigut. Convertir el dolor en una energia renovada per tal de renàixer. Per últim amb “Sol”, fa valdre el concepte de la soledat, l’única manera de crear simbiosi amb la naturalesa, amb el nostre ”Jo” més primitiu. Trobar el vertader sentit de l’existència despullat de tota càrrega experiencial.

Amb aquest treball, acompanyat i guiat per Blai A. Vañó (producció, gravació, mescla i màster), i amb la ajuda d’Enric Alepuz a la bateria i Andreu F. Vidal al baix, ha experimentat amb un estil de musical elèctric, directe i impactant. No hi ha elements que puguen distraure del missatge. És un camí directe cap a l’essència del missatge.
Comments are closed.

Back to Top ↑