Notícies Foto: De_paperFoto: De_paper

Què dius? Miranius! I de retruc, un disc

8 novembre, 2022

De_Paper presenta “Miranius”, un disc que inclou els tretze temes que configuren l’espectacle homònim: “Miranius. L’aventura d’habitar el món”.

Tot va començar amb un retruc, aquesta manera expressiva, poètica i sorneguera de respondre. De la col·laboració entre la Companyia De_paper i del dramaturg Jordi Palet en va sorgir l’obra “Miranius. L’aventura d’habitar el món”. I d’aquí, de les músiques de l’espectacle, apareix aquest disc.

De_paper ha fet un pas endavant a la producció musical amb un disc que passa pel cant d’arrel, com la cançó ‘El grill’ o ‘La barraqueta’, a temes emparentats amb altres músiques del món com  “El temps” o versions més electròniques, com  “Miranius”, que dona nom tant al disc com a l’espectacle.

La capacitat de la companyia de trobar cançons tradicionals i moldejar-les ja queda patent als seus discs anteriors (“Dins la panxa del llop” 2015 i “Una poma, un pomer” 2020). El senzill “La barraqueta”, estrenat fa un mes va ser un primer tast d’aquest disc. Ara, es presenta tot el disc amb la producció d’Oriol Cases, i col·laboracions com les de Francesc Tomàs ‘Panxito’, Arnau Berenguer, Carol Duran, Yeoshua Escobedo o Lluís Molas, i fins i tot l’acompanyament espiritual de Carles Belda.
Comments are closed.

Back to Top ↑