Notícies Foto: Rafa XambóFoto: Rafa Xambó

Rafa Xambó visita el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio

18 octubre, 2023

Serà aquest divendres, dia 20, a les 9h, 13h i 19h.

Rafa Xambó ens ve a presentar el seu darrer disc “Últimes cançons” i també a parlar del seu concert del passat dia 11 al Teatre Micalet de València.

Últimes cançons”, és un disc que recull 10 temes amb els quals el músic i escriptor vol dir adéu de la millor manera. L’àlbum consta de cançons fetes a partir dels poemes de 7 dones (des de Maria Mercè Marçal, Fina Cardona i Teresa Pascual passant per Àngels Gregori o Maria Josep Escrivà), de Shakespeare/Txema Martínez i d’Estellés.

En el seu concert al Micalet del passat dia 11, el músic i escriptor va estar acompanyat per un munt d’amistats a l’escenari. Constava de tres parts i comptà amb la presència de destacats artistes com Miquel Gil, Salva Vázquez, Christian Berejano, Maria López Menadas (Atlàntic grup), Laura Rausell, Karla Fos, el Xúquer String Quartet o la seva estimada La Fusteria -amb Àlvar Carpi, Josep Maravilla i Bernat Pelliser-, i la col·laboració de dos joves guitarristes, el seu fill Miquel Xambó i Àlex Moragues. Com no podia ser d’altra manera, tampoc van faltar les sorpreses en aquest primer adéu als escenaris que va finalitzar amb el cor de “No puc dir el teu nom” interpretada també amb Pau Alabajos, Clara Andrés, Jesús Barranco, Àlvar Carpi, Karla Fos, Maria Amparo Hurtado, Joan Palomares, Vicent Torrent i Tomàs de los Santos.

Aquest ha estat el primer concert d’una gira que durarà un any per tot el nostre territori.

Recordeu, Rafa Xambó, visita de luxe, aquest divendres, dia 20, en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑