Rally Ray debuta amb “Venim d’on venim”

7 maig, 2021

L’igualadí presentarà aviat el seu primer disc. “Venim d’on venim” el pots escoltar a OnaCat.Ràdio.

Li sobra personalitat, ganes i talent… només té 18 anys i en 6 mesos ha passat d’escriure la seva primera cançó, a presentar-la al concurs Trapkids, arribar a la final, actuar per primera vegada davant de públic, guanyar i signar amb el segell Delirics. Estem parlant del Rally Ray, un jove d’Igualada apassionat per la cultura dels Estats Units, la moda (estudia a l’IDEP de Barcelona), l’NBA i la música urbana.

Ara està treballant per presentar el seu primer treball discogràfic del qual ja podem escoltar un avançament amb “Venim d’on venim”, un primer tema que tanca una etapa i obre pas a una llarga carrera musical. Una cançó nascuda a l’estudi i que parla de tot allò que la cultura Hip hop sempre defensa: els amics i la família. El Rally Ray es deixa conèixer a través de la seva música impregnant-nos dels seus sentiments. Des de la Catalunya central vol reivindicar que ell també vol fer-se un lloc en el panorama musical català, “vingui d’on vingui”.

De la mà sempre del seu amic i productor Riica, aposten per un so amb clares influències d’artistes com Lil Baby, Toosie x2, Polo G, NBA Youngboy i Lil Tjay, entre d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑