Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Ran Ran Ran estrena “Abans sí, ara no”, primer avançament del nou disc 

9 maig, 2023

L’àlbum “Jo faig rànquings, tu poemes” es publicarà el 2 de juny.

Ran Ran Ran estrena “Abans sí, ara no”, el primer avançament del seu nou disc “Jo faig rànquings, tu poemes”, que es publicarà en vinil el proper 2 de juny de la mà d’Ultra-local Records, Edita La Servidumbre i Bankrobber. El tema ja es pot escoltar a OnaCat.Ràdio i a totes les plataformes.

Si hi ha discos estiuencs, “Jo faig rànquings, tu poemes” entra de ple dins aquesta categoria. El nou treball de Ran Ran Ran és un cant a les coses boniques que ens passen quan la llum del sol presideix les nostres vides, quan els dies s’allarguen i el temps s’atura. Un paradís de mandra i beatitud on Ferran Baucells es mou sigil·lós, com un fantasma, amb la seva ploma mestra, còmode sobre la producció lluminosa que signa Arnau Vallvé (Manel), que ja havia participat a projectes anteriors del grup com “Tot Ok stop” o “L’hereu”.

Ran Ran Ran són Ferran Baucells (veu, guitarra, harmònica), Martina Borrut (teclats i veu), Miguel Ballester (bateria) i Joan Villarroya (baix, violí i veu), amb la col·laboració a les cordes de Núria Maynou (violoncel) i Joange Torredeflot (violí).
Comments are closed.

Back to Top ↑