Notícies Foto: Gemma MartzFoto: Gemma Martz

Rècord històric de públic a la 15a edició del Sons del Món de Roses

8 agost, 2022

Hi ha hagut més de 26.000 espectadors de pagament.

El festival Sons del Món tanca la seva edició del quinze aniversari amb un rècord històric de públic de pagament, amb més de 26.000 espectadors que han passat per l’espai patrimonial de luxe de la Ciutadella de Roses. A aquesta xifra s’hi inclouen les 2.000 persones que han pagat l’entrada pel Village durant les set jornades en què ha estat obert al públic que no tenia entrada pel concert principal. Una fórmula nova que ha permès programar talent del territori i que el festival confirma que tindrà continuïtat.

En total, del 22 de juliol al 7 d’agost s’han programat catorze actuacions a l’Auditori Natural del Sons del Món i quatre al Village. Una programació especial pensada per a celebrar amb el seu públic la quinzena edició del que ja és una de les cites imprescindibles d’estiu de la Costa Brava.

De tots els concerts destaquen els que més afluència han tingut. Els Oques Grasses, la nit “Eufòria en concert” amb els participants més populars del talent show de TV3, Alvaro Soler, el cantant dels Extremoduro en solitari, Robe, el català més internacional i els argentins God Save The Queen que repetien a Roses després del concertàs èpic i inoblidable de l’edició anterior marcat per la pluja, han estat les nits amb més afluència de públic.
Comments are closed.

Back to Top ↑