Roger Argemí representarà el català en l’Eurovisió de Les Llengües Minoritzades

24 setembre, 2021

L’artista igualadí és seleccionat per participar en l’important festival
Liet Internacional.

El jove artista igualadí Roger Argemí representarà la llengua catalana en l’important certamen musical Liet Internacional, conegut popularment com l’Eurovisió de les llengües minoritzades. El show s’enregistrarà aquest dissabte 25 de setembre per emetre’s properament.

El català participarà al festival amb la cançó “La fina línia”, que forma part del seu treball titulat “Gravetat” i publicat per la discogràfica Crea Music. L’artista ha estat seleccionat entre una cinquantena de propostes i competirà amb altres 19 intèrprets d’altres nacions sense Estat, cadascú cantant en la seva pròpia llengua.

El Liet Internacional, està promogut pel Consell d’Europa i arriba a la seva 13a edició. Després de diversos anys d’absència, el català tornarà a ser present en aquest festival que tria el seu guanyador/a través d’un jurat d’experts.

Aquesta edició del Festival s’havia de celebrar a Dinamarca l’any 2020, però es va posposar a causa de la pandèmia. Ara, l’organització ha decidit recuperar el certamen, però no es farà des d’un punt físic, sinó que els participants ho faran a través de videoconferència. Cadascun dels artistes connectarà des del seu país amb un estudi de televisió situat a la ciutat de Ljouwert, al nord dels Països Baixos. Des d’allà, seran entrevistats per un presentador i a continuació es mostrarà el videoclip de la cançó amb la qual participen i amb la qual competeixen.
Comments are closed.

Back to Top ↑