Roger Argemí encén la música “Quan s’apaga el món”

28 gener, 2022

L’artista torna al panorama català amb una nova cançó de producció internacional.

Roger Argemí ha demostrat que és un dels compositors i productors amb més talent del panorama musical català. Després de treballar en cançons d’artistes nacionals i internacionals com Piso 21, la generació OT 2020 o 31Fam; aquest any torna a la càrrega com a intèrpret dels seus propis temes, tornant a mostrar el seu talent compositiu i interpretatiu. Ho fa amb el tema “Quan s’apaga el món”, una cançó que torna a actualitzar la música en català amb una producció absolutament moderna i de caràcter internacional. Un nou hit que torna a posicionar aquest artista com un dels referents musicals que més aporta a l’actualització de la nostra música.

Amb aquesta nova cançó, Argemí aporta un so que beu de l’electropop i de la música funk i anglosaxona més actual i segueix així amb la seva línia estilística, sense deixar de banda el seu costat melòdic i les lletres que parlen de les relacions al segle XXI.

“Quan s’apaga el món” també compta amb un videoclip amb aquesta estètica actual i moderna que capitaneja l’artista igualadí.
Comments are closed.

Back to Top ↑