Roger Argemí estrena “La contradicció”

14 maig, 2021

L’artista fa un nou salt endavant en la seva carrera musical amb una cançó de producció internacional.

Roger Argemí ha demostrat que és un dels compositors amb més talent del panorama musical català. Després de treballar en cançons d’artistes nacionals i internacionals com Piso 21, Paula Cendejas, 31Famola generació OT2020; aquest any torna a la càrrega com a intèrpret dels seus propis temes, fent un pas de gegant evolutiu. Ho fa amb el tema “La contradicció”, que aconsegueix actualitzar la música en català amb una producció absolutament moderna i de caràcter internacional.

Les primeres escoltes de la cançó estan generant una gran expectativa arran del nou so que presenta l’artista igualadí, que l’equipara amb grups i solistes de primer nivell de la resta delmón. Aquest estil renovador va acompanyat d’una lletra que expressa les contradiccions que sovint tenen lloc en les relacions amoroses, des d’un punt de vista millenial.

La producció musical, que combina el pop i el funk, ha estat càrrec de Feze, un músic i productor basc resident a Southhampton (Anglaterra) especialista en música urbana i electrònica.
Comments are closed.

Back to Top ↑