Notícies Foto: Lluc QueraltFoto: Lluc Queralt

Roger Conesa publica el disc, “Endreça”

9 gener, 2024

Trobem les col·laboracions del duet madrileny Ombligo o la menorquina Anna Ferrer.

Després de deu anys del seu darrer disc publicat rere l’alter ego de Roger Benet, Conesa signa per primer cop amb el seu nom real un treball que és un joc d’aproximacions emocionals i enèrgiques, però alhora plenes dels dubtes que ens assalten quan s’inicia el camí de la maduresa vital i creativa.

Un disc que avança a través de 8 cançons unides per 7 interludis i que proposa el ritual d’escolta de principi a fi. Amb una aposta pel que ha estat la primera producció del jove tarragoní Magí Capdevila i amb col·laboracions de luxe com les citades a l’inici més les de Fluren Ferrer, Apel·les Carod, Santi Ibarretxe, entre moltes altres… el disc adquireix una profunditat sonora i fins i tot plàstica, que et submergeix de seguida en un paisatge sonor ple de matisos i detalls.

“Endreça” expressa formalment el seu univers personal i professional, fent que en un mateix disc hi dialoguin tres dels pilars bàsics de la seva trajectòria musical: la cançó d’autor com a punt de partida, la música tradicional catalana com a ordit textural i l’ art sonor com a element transgressor.
Comments are closed.

Back to Top ↑