Rudymentari estrena el nou senzill, “Fora de control”

24 novembre, 2022

L’artista referent de reggae en menorquí. fa un exercici de memòria històrica

Directament des de Menorca neix aquesta proposta que amb tan sols un disc publicat, “Contracorrent”(Guspira Records 2020), s’ha consolidat com un dels noms indispensables del gènere.

Guanyador del Premi Enderrock a millor disc de músiques urbanes 2021 i rebent un escalf continu de premsa i públic, Rudymentari prepara nova música juntament amb l’Otger Ibars i Quim Siva, qui treballa amb grups com Adala, i configuren una peça clau del projecte. Aquest 24 de novembre, Rudymentari presenta el nou avançament “Fora de control”.

El menorquí sempre ha entès la música com una eina de transformació social i és per això que a les seves lletres es troba una forta càrrega política que segueix la defensa de valors reivindicatius i anticapitalistes. En aquest cas, acompanya aquesta cançó un potent missatge antifeixista de ràbia i resistència pel dolor causat durant la guerra civil espanyola, un mal que encara perdura fins al dia d’avui. Rudymentari entén la cançó com un exercici de memòria històrica i resistència, que intenta ser un clam per la reparació i justícia per aconseguir una societat més lliure.
Comments are closed.

Back to Top ↑