Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

Sabor de Gràcia fitxa per Crea Music

22 desembre, 2023

“Nit de rumba d’esperança” és la primera cançó amb la col·laboració de 31 FAM. La podeu escoltar ja a la programació d’OnaCat.Ràdio.

Arriba una col·laboració inesperada i absolutament trencadora que uneix dos veus molt diferents del panorama musical català: la rumba catalana de Sabor de Gràcia amb l’estil urbà liderat per 31 FAM. Dos estils que, a priori, semblen molt allunyats, però que es respecten i es reconeixen mútuament i que decideixen cantar junts al Nadal amb el tema “Nit de rumba d’esperança””.

Tal i com el seu nom indica, aquesta cançó és un cant a la il·lusió i a l’esperança a ritme de rumba. I, sobretot, adaptada a aquesta època de l’any. Aquesta iniciativa ha estat liderada per La Xarxa que ha convertit “Nit de rumba d’esperança” en el seu tema oficial de la programació d’aquest Nadal televisiu a través de totes les teles locals i de La Xarxa+. La cançó també formarà part del programa especial que prepara aquesta plataforma televisiva per celebrar el cap d’any.

De fet, Sabor de Gràcia seran els encarregats de fer les tradicionals campanades. La cançó arriba en un moment molt especial per la rumba catalana, on és més protagonista que mai, ja que s’està treballant intensament perquè sigui declarada Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat per part de la Unesco.
Comments are closed.

Back to Top ↑