Sala Barcelona omplirà de concerts les sales de la ciutat i el Castell de Montjuïc

23 juny, 2021

L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) en cooproducció amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) s’uneixen de nou per impulsar una tercera edició de Sala Barcelona.

Després de més d’un any de pandèmia, on la situació al sector de la música en directe segueix essent crítica, l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, en col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona, impulsem de nou el cicle de concerts Sala Barcelona. Una nova edició d’estiu per tal de donar suport al teixit de les sales de concerts de la ciutat i facilitar l’accés a la cultura a preus populars. 

Per a aquesta tercera edició plantegen un pas més enllà i Sala Barcelona tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost en un format híbrid: 

– Durant el mes de juliol es programaran concerts a les sales de Barcelona que participen en el projecte.

– Durant el mes d’agost es programaran concerts a l’aire lliure al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc de dijous a diumenge, amb un aforament reduït de màxim 400 persones.

Els preus de les entrades estan compresos entre els 10€ i els 18€.

Un cicle amb prop de 50 actuacions en directe, la majoria a sales de concerts i un total de 17 jornades al Castell de Montjuïc. La programació prevista serà de dijous a diumenge.
Comments are closed.

Back to Top ↑