Sala Cat porta més de 55 concerts al mes de maig a les sales d’arreu de Catalunya

29 abril, 2021

La segona edició de Sala Cat, projecte impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i el Departament de Cultura s’allarga fins a la segona quinzena de juny de 2021.

Durant el mes de maig, Sala Cat porta la música en directe arreu del territori català amb 55 concerts a diferents sales de Catalunya. La segona edició d’aquest projecte, impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, portarà més de 100 concerts a sales. 

L’objectiu principal és reactivar el circuit de concerts a sales privades i donar suport i generar activitat entre els agents de la cadena de la música en directe que s’han vist afectats per la crisi de la pandèmia #Covid19.

Sala Cat celebra durant el mes de maig 55 concerts de gairebé 50 artistes diferents a 30 sales de diferents localitats de Catalunya com ara: Barcelona, Vilafranca, Lleida, Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Salt, Mataró, Valls, Tarragona o Manresa. 

Entre els artistes que podrem gaudir trobem des de Ferran Palau, Núria Graham, Germà Negre, La Sra. Tomasa, Lu Rois, Ariox, A Contra Blues, Sidonie (en acústic), Sr. Chinarro (en acústic), Mazoni, Adriana López, Titó (Falsalarma), Yudi Saint TX, entre d’altres. 
Comments are closed.

Back to Top ↑