Santi Arisa i Giuseppe Costa tornen als “Orígens” amb el seu nou espectacle i disc

12 abril, 2022

Els dos artistes estrenen el seu primer espectacle i disc conjunt el proper 21 d’abril al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

Dos dels artistes més reconeguts del panorama musical català, el bateria i percussionista, Santi Arisa, i l’acordionista, Giuseppe Costa, s’uneixen per primer cop per presentar un nou espectacle que recupera la tradició musical que es ballava a les festes majors del segle passat.

Aquesta nova producció musical que porta per nom “Orígens”, títol amb el qual els artistes volen “recordar i homenatjar els nostres avantpassats músics , els que van fer ballar als nostres avis i als nostres pares, els que van fer que la nostra cultura fos més rica, els que van fer país amb la seva música i ens la van deixar de llegat”.

“Orígens” neix amb la idea de cultivar el repertori tradicional i popular de Catalunya i els Països Catalans. Tal i com diuen Arisa i Costa, “allà on la nostra memòria en guarda el record”.

D’aquesta manera, ambdós artistes han fet un treball excepcional i meticulós de recerca històrica per recuperar peces musicals de les passades generacions que tocaven a duet de bateria i acordió, tot recorrent les festes majors catalanes que es feien durant el segle passat. Tot això, amb l’essència musical d’arrel , si be , actualitzada amb noves sonoritats que ens permeten les noves tecnologies per gaudir en aquest nou muntatge.

Els dos artistes estrenen el seu primer espectacle i disc conjunt el proper 21 d’abril al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona i el disc estarà disponible a totes les plataformes digitals el 23 d’abril.
Comments are closed.

Back to Top ↑