Sants ret homenatge a Núria Feliu

22 febrer, 2022

L’espectacle “Mireia canta Feliu” arribarà finalment, el proper dia 12 de març, al Centre Catòlic de Sants de Barcelona, per diagnòstic positiu en coronavirus de l’artista.

El festival BarnaSants conjuntament amb el Secretariat d’entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta i diverses entitats del barri, reten homenatge a la cantant Núria Feliu el proper divendres 25 de febrer al Centre Catòlic de Sants. El festival “Cançó d’Autor” presenta l’espectacle “Mireia canta Feliu” en què la cantant i neboda de Núria Feliu, Mireia Feliu, ofereix una revisió molt personal del repertori de la seva tieta en clau de jazz. Amb aquest recital es vol homenatjar una de les veus de referència nacional de la cançó del segle XX, i sens dubte també la personificació de la vitalitat cultural del barri de Sants.

La relació de Mireia Feliu amb les cançons de Núria Feliu no és només des de la intimitat familiar, perquè van treballar plegades en el disc “Amb un aire country” (2002). La cantant Mireia Feliu va gravar “Mireia canta Feliu” (Temps Record, 2021), el disc que dedica a la seva tieta, junt al músic David Mengual, tota una institució en el jazz català i company al grup de swing The Lindy Hoppers, i amb qui realitzarà el concert del proper divendres, que comptarà amb Òscar Dalmau com a presentador i amb la intervenció de la periodista Adelina Castillejo.
Comments are closed.

Back to Top ↑