Sau treu nou disc després de 24 anys

24 novembre, 2021

Del disc, que sortirà al mercat a principis del 22, ara s’ha presentat el senzill “Trossets de mi”, un dels 11 temes originals, que componen la nova producció.

Pep Sala al capdavant com a compositor i lletrista canta amb la nova veu del grup, Jonathan Argüelles, acompanyats per la banda original de Sau.

El senzill “Trossets de mi” és la primera cançó que es dóna a conèixer del disc “Mil i una nits i uns quants dies”, que sortirà al mercat a inicis de 2022, amb el que la banda de Sau fa retornar aquest referent de l’escena musical catalana.

Pep Sala ha dit: “Trossets de mi vol transmetre la idea de que cada cançó, cada concert, cada enregistrament, fins i tot potser cada nota no és res més que un trosset de qui l’ha escrita, de qui l’ha cantada o de qui l’ha interpretada. En certa manera, ajuntant tots els petits trossets de l’obra d’un artista, pots arribar a configurar una imatge molt semblant a ell mateix”. A ritme de rock, aquest senzill és només el primer pas cap a un àlbum format per 11 temes. D’aquí a l’estrena del disc, dos senzills més marcaran el compte enrere.
Comments are closed.

Back to Top ↑