Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Scorpio publica el seu primer senzill, “Deja vu”

28 octubre, 2022

L’exconcursant del programa de TV3 “Eufòria”, ens parla en aquest tema, dels somnis d’aquella nena petita que s’imaginava, mentre es mirava al mirall.

La sortida d’aquest primer senzill serà divendres, dia 4.

Estil, versatilitat, potència, espectacle i actitud defineixen a la Clara, o més coneguda com a Scorpio. Un dels personatges inoblidables de la primera edició de l’exitós programa de TV3, “Eufòria”, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora.

La Scorpio ens presenta el seu primer senzill “Deja vu”. Un tema que parla dels somnis d’aquella nena petita que s’imaginava, mentre es mirava al mirall, gravant cançons i actuant davant de milers de persones. La nena que un dia va decidir ser la Scorpio i lluitar per tot allò que volia. No només es necessita talent, és indispensable no decaure, posar totes les ganes, il·lusió i energia per aconseguir el que desitgem… i amb aquesta primera cançó vol començar a fer del somni, una realitat.

Aquest senzill, produït pel Pep Saula i el Jan Aygua, és la seva carta de presentació i un bon cop a la taula per deixar clar que la Scorpio és més que una veu, més que una ballarina… és una guerrera i una dona empoderada.
Comments are closed.

Back to Top ↑