Notícies Foto: FacebookFoto: Facebook

Se suspèn l’homenatge a Santi Vendrell

17 març, 2022

S’havia de dur a terme al Teatre Municipal de Girona.

Segons ha comunicat el propi cantant a les xarxes socials, l’homenatge que rebria de la mà de diferents artistes de la professió, ha estat suspès per motius que ell mateix desconeix.

Aquest ha estat el seu comunicat:

Benvolguts amics :

Normalment sempre m’agrada comunicar coses positives i bones notícies. Però avui aquest no és el cas.

Com ja estaveu assabentats estava previst que un servidor rebria un acte de reconeixement o un homenatge per la feina feta durant la meva vida artística. Al mateix temps que se’m feia un recolzament, per una malaltia crònica que pateixo des de fa uns quatre anys aproximadament.

Tot aquest magnífic projecte se n’ha anat en orris, òbviament per qüestions alienes a la meva voluntat. Els motius no els puc explicar, perquè fins la data d’avui no he rebut cap explicació. I les poques que he rebut, no són ni de bon tros acceptables com per destruir aquest acte i esdeveniment, que per altra banda ni he buscat ni he provocat jo.

Només em queda donar les gràcies de tot cor als amics i companys de professió que s’havien ofert desinteressadament i que prèvia consulta gairebé ningú se n’havia desentès. I la majoria sorpresos per la comunicació de que el mateix acte quedava suspès : Manel Camp, Gerard Quintana, Roger Mas, La Marta Rius, Beth, Natxo Tarrés, Pep Sala (Sau 30), Cris Juanico, Ju, Gemma Humet, i Valtonyc.

A tots ells reitero el meu sincer agraïment i la seva solidaritat amb la meva persona.

No us faré saber cap nom, perquè crec que no seria ètic. Tampoc em demaneu explicacions, ni públicament ni en privat d’allò que jo mateix desconec. Evidentment podeu arribar a les conclusions que cregueu oportunes i donar la vostra opinió si es el vostre desig.

El vostre amic

Santi Vendrell”

 
Comments are closed.

Back to Top ↑