Notícies Foto: Senyals de FumFoto: Senyals de Fum

Segon disc de Clara Gispert, “La petita mort”

2 febrer, 2024

Es llança de ple en la música electrònica i el pop.

Després del seu àlbum debut “On and on” (U98, 2021), Clara Gispert torna amb el seu trencador segon disc, “La petita mort”. Fruit d’un procés de profunda crisi personal, el disc és el testimoni d’un viatge on cada cançó representa una fita de superació i acceptació. Les pors i el dolor esdevenen adversaris ineludibles en un camí d’aprenentatge continu, on cada batalla guanyada és alhora, una pèrdua, una cicatriu, una petita mort.

En aquest disc, Clara Gispert també arrisca estilísticament, llençant-se de ple en la música electrònica i el pop, fent un ús constant i sorprenent de sonoritats clàssiques i paissatges cinematogràfics. Des de la nuesa clàssica de “Tu voz”, cap a l’expansió simfònica de “Caic”, passant per la crudesa i la insolència del “L.A.M.E.R.T.E.”, “La petita mort” es desenvolupa en un univers sonor extraordinariament ric i cohesiu alhora.

Les lletres, per altra part, com a testimoni directe d’aquest viatge, estan poblades d’imatges que tornen, com a records, per assumir nous significats en cada cançó. L’aigua, la sang, els miralls, la veu, la gent, la por i, per descomptat, la mort, apareixen a vegades com a imatges descarnades, altres com a reflexos fugaços, i sempre carregades de sentit i emoció gràcies a la extraordinària capacitat expressiva que té la veu de la Clara Gispert.

Per a la gira de presentació de “La petita mort”, Clara Gispert ha produït un directe a quartet basat en la polifonia vocal, amb en Daniel Martí (bateria i octapad), Eva Verde (veu, octapad i percussió menor) Manuel Dabove (veu, pianos, i programacions), on el joc entre la música orgànica i l’electrònica permet portar a l’audiència des de la intimitat més suau d’un teatre, a l’explosió d’una pista de ball.
Comments are closed.

Back to Top ↑