Notícies Foto: Doble & HugsoundFoto: Doble & Hugsound

Segon disc del raper gironí Doble, “Vida lenta”

28 octubre, 2022

Hi col.laboren Lildami, The Tyets i Tramma, entre d’altres.

Girona ha estat històricament una ciutat carregada de talent urbà. Potser per aquest motiu, l’escena de la música urbana gironina és actualment de les més interessants del país. D’entre tots els productors i MCs, però, en destaquen dos, que creen una parella artística insuperable: el raper Doble i el productor Hugsound, responsable d’un dels estudis més concorreguts de la capital gironina, Basement Records (Lildami, Santa Salut, Sofia Gabanna, Flashy Ice Cream o The Tyets).

Aquest binomi fa anys que treballa junt. Les seves produccions sumen milions de reproduccions. Per això, la publicació d’un segon disc de Doble amb la producció de Hugsound és una gran notícia. Aquest segon LP, “Vida lenta”, torna a ser una lliçó magistral de bases carregades de groove i funk enregistrades amb banda -o sigui, amb instruments de veritat- i un flow únic i versàtil que passa del hip hop més clàssic a la suavitat de l’R&B.

“Vida lenta” està format per deu tracks que naveguen entre el pop, el trap, el dancehall, la bossa nova, la música negra o els ritmes més disco. Amb una sola escolta ja es percep la seva envergadura. Doble & Hugsound van parar màquines durant la tardor de 2021 per cuinar a foc lent, al ritme de la vida lenta, una col.lecció de cançons al costat de la Basement Band -la banda que els acompanya en directe-. El fet de parar i dedicar-se únicament a l’objectiu de fer cançons ha regalat al disc un fil conductor instrumental i líric. És un disc introspectiu amb lletres profundes que reflexionen sobre l’amor propi, la valentia o l’esperit de superació.

Davant d’un món frenètic, Doble reivindica poder portar una Vida lenta, parar i conversar amb un mateix.
Comments are closed.

Back to Top ↑