Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Selva Nua publica el seu disc debut, “Momentani”

16 octubre, 2022

Primers concerts: 25/10 Barcelona · 4/11 Cabrils · 18/11 Figueres · 19/11 Lleida.

Arriba a totes les botigues i plataformes “Momentani”, el disc de debut dels lleidatans Selva Nua. Es publica en vinil, CD i digital. El disc inclou vuit temes originals, entre ells els singles que el grup ha anat avançant prèviament com “No m’és”, “Fums d’algú” i “Nuvolosa”.

La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Els membres del grup provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que en el moment més cru d’aquella pandèmia es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que -sorpresa- els obriria algunes portes.

I és que sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs de talents confinats “Una estrella a casa”, que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc. La notícia va sortir a tota la premsa quan tots estàvem tancats a casa. Però després vingué silenci. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum, “Momentani”, que arriba ara per revelar-se com una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical.

Els vuit temes del disc combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Amb referents que van d’Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days.

Selva Nua són Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria).
Comments are closed.

Back to Top ↑