Notícies Foto: Samfaina de ColorsFoto: Samfaina de Colors

“Sense lluna”, Premi FETEN 2023 a la Millor Música Original

27 març, 2023

Samfaina de Colors aconsegueix un fet excepcional en els seus 35 anys de trajectòria.

“Sense lluna” ja en el seu procés de creació venia marcat pels reptes i el sacseig en la concepció de la companyia. Un dels principals va ser la seva obertura al món (com no s’han cansat de repetir). Una de les fites marcades per l’assessoria d’internacionalització amb en Toni González va ser presentar-se a la convocatòria artística de FETEN, (Feria Europea de artes escénicas para niños y niñas de Gijón) com a objectiu principal i estratègic d’obertura al mercat de l’estat Espanyol.

Ja la selecció dins la programació oficial va ser un punt d’inflexió i l’oportunitat més important de poder fer arribar el treball de la companyia més enllà del territori de parla catalana. Però Sense lluna no ha deixat de sorprendre i de donar fruits, el darrer, el Premio FETEN 2023 a la Millor Música Original. 

I perquè diuen fet excepcional? Doncs perquè és la primera vegada que es presenten a una convocatòria artística fora de Catalunya i a més a més, encara més excepcional reben un premi tant important com un premi FETEN.

Samfaina de Colors, entusiasmada i emocionada a parts iguals, veu amb optimisme el futur que s’obre amb  “Sense lluna”. 
Comments are closed.

Back to Top ↑