Notícies Foto: Xavi SoutoFoto: Xavi Souto

Senyor Oca presentarà el seu nou disc “Portals” en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio

28 gener, 2022

Avui ha sortit el segon avançament d’aquest disc, “Caminar lent”.

L’artista aposta per un missatge contundent de crítica social i cultiu del món intern en el seu pròxim disc “Portals”. Avui, Senyor Oca presenta el segon senzill “Caminar lent” del pròxim disc “Portals”, que veurà la llum el 4 de març.

Després del seu primer avançament, “Fes-me mal”, que s’endinsava a un món trist i fosc, “Caminar lent” és una cançó que neix a trenc d’alba.

Amb l’esperança d’un nou dia, una melodia suau introdueix les primeres rimes de Senyor Oca. Ràpidament torna el ritme frenètic del Drum&Bass i els versos s’intensifiquen. Aquesta cançó és el crit cap a una societat encadenada al caos i al patiment on la música és una eina de transformació clau. Senyor Oca rapeja “la música és foc i pur sentiment. Un bon espai per la lluita i el raonament”. El poble té aquesta flama, que li neix des de dins, i que el mou a lluitar per tot allò que  l’estreny i a construir un món fet a mida, una nova llar. “Caminar lent” apel.la a reconstruir les bases corrompudes i renéixer amb una mirada resilient.

Senyor Oca presentarà el mateix divendres, dia 4 de març, el seu nou disc en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13h i 19h).
Comments are closed.

Back to Top ↑