Sergi Carbonell i Halldór Már protagonistes del programa “ActualiCAT” d’aquest divendres

17 gener, 2023

El primer presenta el seu disc, “Refugi”, i el segon, “El mar no té camins”

Aquest divendres, dia 20, a les 9h, 13h i a les 19h, podreu escoltar el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio que en aquesta edició tindrá les visites de Sergi Carbonell, el cofundador de Txarango, que presenta el seu primer disc com a cantautor, “Refugi”, i Halldór Már, que després d’uns anys de silenci torna amb un nou disc sota el braç, “El mar no té camins”.

“Refugi” és el primer disc que Sergi Carbonell -pianista, segona veu, compositor… de Txarango- publica com a cantautor, després de quatre discos de piano solo, ara ens ofereix un disc produït, gravat i mesclat al llarg del 2022 on cada cançó és un petit refugi, un espai de trobada, una zona de confort. Un univers tan eclèctic com el seu creador, que en aquesta nova aventura s’ha acompanyat i s’ha deixat acompanyar per diversos productors i músics. Tota una gravació artesanal i compartida.

El nou disc de Halldór Már ha estat produït i enregistrat, el juliol de 2022, per Caïm Riba al seu estudi. Aquest és un àlbum molt personal que reflecteix, en diversos aspectes, el tarannà de l’artista i també conductor del programa Katalonski de TV3. Cantat gairebé íntegrament en català, podem dir que és un treball lluminós, positiu, nostàlgic, i també atrevit i que, aquest cop, va més enllà de la seva zona de comfort.

Us esperem! Descarrega’t la nostra app gratuïta.
Comments are closed.

Back to Top ↑