Notícies Foto: Pere FranceschFoto: Pere Francesch

Sergi Carbonell publica l’EP ‘Crisàlide‘, una història d’amor narrada a través de sis cançons

1 febrer, 2024

El treball engloba els temes que el cantant ha publicat aquest passat mes de gener.

El cantautor Sergi Carbonell, ex membre de banda Txarango, ha publicat l’EP ´Crisàlide ‘ (Halley Records), que engloba els temes que el cantant ha anat publicant al llarg de tot el mes de gener. De fet, aquest dijous ha tret el tema ‘Carta de comiat’, que tanca el treball. L’EP narra una història d’amor entre dues persones dividida en sis cançons, que comença amb ‘Carnaval’. perquè “tota història d’amor comença amb una gran festa”, fins a la ‘Carta de comiat’ amb una carta que escriu una persona a la seva antiga parella. Produït amb Dani Lopez, ‘Crisàlide’ ja està disponible a totes les plataformes digitals. Carbonell presentarà ‘Crisàlide’ en directe el pròxim 10 de març al Teatre El Círcol de Badalona.

“Com una larva que es converteix en crisàlide i que acaba esdevenint en un final preciós en forma de papallona, de dins cap a fora. Així és com el cantautor Sergi Carbonell simbolitza tot un estat de transitorietat i ens explica a l’EP ‘Crisàlide’, que res és permanent excepte el canvi”, destaca el segell discogràfic.

Totes les cançons s’acompanyen d’una pel·lícula en format de videolyric firmada per Miki Tejero, on l’eix vertebrador és l’evolució dels personatges i la seva història, amb la llum com a protagonista.

Per la gravació de ‘Crisàlide’ s’han fet servir molts instruments, entre ells diferents vents, el piano com a gran protagonista i, fins i tot, sintes i voccoder. El productor principal del disc ha estat Dani Lopez. Entre Sergi Carbonell, Joan Palà, Marina Feliu, Marina Esteller i el mateix Lopez han gravat tots els instruments. La mescla ha estat encarregada a Panxii Badii i Arnau Figueras, i la masterització a càrrec de Victor Garcia. 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑