Notícies Foto: Miki FaFoto: Miki Fa

S’estrena el nou disc de Seikos, “Estival”

24 març, 2022

En aquest disc aporten una evolució al seu so sense perdre la contundència que mostren als seus concerts.

Aquest març la banda santfeliuenca ens presenta el seu segon llarga durada amb el qual pretén buscar noves sonoritats i fer un salt qualitatiu. Estival, tal com indica el seu significat literal, porta cançons estiuenques i plenes d’energia. Després d’una època de confinaments i mascaretes, Estival arriba per encarar l’estiu amb esperança i vitalitat.

“Estival” (Coopula 2022) ha estat gravat a Can Pardaler en mans d’en David Rosell. A diferència de l’anterior disc Viaje al Centro, aquesta vegada ha sigut la banda qui ha fet la producció de tot el disc. Així doncs, el grup ha apostat per temes que s’acosten més al pop, sempre amb pinzellades de diferents estils com l’electrònica i els ritmes cubans i jamaicans.

Segons ens expliquen Seikos “El disc parla sobre la gent pròxima, del dia a dia i de la societat on vivim. Intentem fer un retrat sincer de qui som i el que volem ser. Ho fem amb una mirada crítica i esperançadora, sempre des de l’optimisme i les bones energies. Al cap i a la fi, el nostre objectiu és ser la banda sonora de molta gent que com nosaltres gaudeix aquesta música, així les lletres estan fetes per generar empatia i sentir-se fàcilment identificat.”
Comments are closed.

Back to Top ↑