Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

S’estrena “Vola”, la cançó coral del programa “Objectiu Paki”

2 maig, 2023

Hi participen els 10 artistes que han format part del talent musical de La Xarxa.

La tercera edició del programa musical, Objectiu Paki, ja té la seva pròpia banda sonora. Es tracta de la cançó“Vola”, un tema coral que canten les deu participants d’aquest exitós talent musical que ha emès La Xarxa.

“Vola” és una cançó que parla de l’agermanament i de la superació. Ens explica com aconseguir els nostres objectius en comunitat i amb el suport dels nostres companys i companyes. Precisament, el tema neix i es basa en la convivència que han viscut les participants d’aquest concurs musical al llarg de 8 setmanes a Cardedeu preparant cada gala del programa. Una cançó composta per Ramon Hernández, membre de l’equip de producció de Crea Music, i Maria López, directora d’OP; amb el suport de les10 intèrprets.

D’aquesta manera, totes les participants d’aquesta edició d’Objectiu Paki tenen l’oportunitat de participar en la seva primera producció musical professional. Parlem de Júlia Aubà, Llum Blancafort, Marta Bossa, Carla Calvo, MariaFernández, Daniel Garcia, Paula Lozano, Júlia Llovera, Irene Porta i Núria Rius. Aquesta cançó s’ha produït en col·laboració amb la revista Enderrock, La Xarxa i Ràdio Televisió de Cardedeu. La publica la discogràfica catalana Crea Music i ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals, i també a OnaCat.Ràdio. A més, la cançó també compta amb el seu propi videoclip que es pot veure a través del portal La Xarxa+.
Comments are closed.

Back to Top ↑