S’ha presentat la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa

5 octubre, 2021

Tindrà lloc del 14 al 17 d’aquest mes. Enguany totes les activitats artístiques programades seran en format presencial.

Hi haurà l’estrena de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya, a més, a la 24a Fira Mediterrània podrem veure el darrer treball del duet Tarta Relena, que continua barrejant l’electrònica amb les músiques de tradició oral i les cançons de la Mediterrània a cappella. També presentaran el seu nou treball Roba Estesa.

Mirant cap al present tot relacionant cultura i educació coneixerem “La veritable història d’en Jan Petit”, protagonista de la cançó popular, que ens explicaran la Cia. Teatre de l’Aurora; el concert Ullsclucs, de l’Obrador d’arrel, sobre les músiques de l’Obra del Cançoner Popular, amb direcció musical d’Arnau Obiols i direcció escènica de Sònia Gómez.

També el Concurs Sons de la Mediterrània, organitzat pel Grup Enderrock i el Centre Artesà Tradicionàrius, adreçat a grups i solistes emergents amb propostes de folk i músiques d’arrel de la Mediterrània, celebrarà la final en el marc de la Fira.

El Pòrtic de la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa ret homenatge al cantant, guitarrista, compositor i gestor cultural que ens va deixar el passat mes de gener i que sens dubte ha estat un activista essencial per la música tradicional catalana. Aquest emotiu concert, que tindrà lloc el diumenge 10 d’octubre al Teatre Kursaal de Manresa, serà una cita única que reunirà a grans referents de la música folk com Artur Blasco, Toni Torregrossa, Simone Lambregts, Isidre Peláez o Eduard Casals, que van compartir escenari amb ell en formacions emblemàtiques com El Pont d’Arcalís, Primera Nota, Les Violines o Urbàlia Rurana.

La resta d’activitats les poeu trobar en aquesta adreça:  https://firamediterrania.cat/next/2021
Comments are closed.

Back to Top ↑