Notícies Foto: Festival CornamusamFoto: Festival Cornamusam

S’ha presentat la programació i la imatge del 32è Cornamusam

5 maig, 2023

Del 17 al 21 de maig, música, cultura i tradició a Olot.

El festival d’enguany ofereix un mapa sonor molt ampli perquè el públic descobreixi cornamuses d’arreu del món. Amb els 8 grups programats, es podran escoltar els sons del Sac de gemecs, de xeremies, de la Gaita de boto, d’Uilleann pipes, de Highland pipes, de la Zampogna i del Tulum.

El Cornamusam ha programat 6 concerts i una sessió de ball folk amb grups que tenen la cornamusa com a instrument integrat a la seva formació: els mallorquins Do Natural, el català Ricard Ros, els escocesos Rura i de La Franja de Ponent el grup Ribagorza canta. Però també amb d’altres que l’han incorporat per a l’ocasió i experimenten amb l’instrument i el seu repertori com El Pony Pisador, Betzuca, Xuriach i La Gravetat de Coulomb. 

Un dels objectius del festival és fer de pont entre la cornamusa i el públic i és per això que programa activitats de participació popular, els imprescindibles del Cornamusam. Per això, us hem preparat activitats molt diverses en diferents punts d’Olot i a la Plaça del Cornamusam, que és el punt de trobada del festival, un nucli d’ebullició constant en què s’hi pot trobar La Tradillibreria, gastroteques, una zona chill-out,  jocs de fusta i molt més. 
Comments are closed.

Back to Top ↑