Sobre la situació de Núria Feliu

17 setembre, 2021

Des de la Societat d’Artistes (AIE) han emès aquest comunicat a petició de la família de la nostra estimada Núria Feliu.

El dia 21 de setembre la Núria Feliu fa 80 anys. Ella havia pensat i preparat uns quants projectes professionals per a celebrar-ho de la manera que sempre li ha agradat: compartint el temps i les alegries amb les persones que estima.

Com ja sabeu fa uns mesos va patir un ictus i, malauradament, la seva recuperació no està sent com ens agradaria ni com desitjaríem. Tot i els esforços de metges, fisioterapeutes i logopedes, la Núria es troba encara amb moltes dificultats i el seu avenç és lent i dificultós.

És per aquest motiu que no pot tornar totes les mostres d’escalf que segueix rebent, ni pot anar a recollir premis o fer acte de presència quan se li demana.

L’aniversari d’aquest any no serà com ella esperava, però que sigui diferent no vol dir que no pugui ser alegre ni celebrat. La família estem al seu costat, i li fem arribar totes les mostres d’afecte i reconeixement que ens feu arribar.

Fem saber també per mitjà d’aquest comunicat que el Secretariat d’entitats de Sants aglutina les propostes de particulars i associacions que vulguin participar en actes de celebració i homenatge a la Núria, amb la idea d’anar-les celebrant durant tot aquest any dels seus 80. La família torna a agrair totes les mostres d’amor, reconeixement i respecte tant cap a la seva persona com cap a la situació que està vivint. Són temps difícils però veure com és estimada i volguda ens ajuda a tots.”

En paraules de el director i compositor Luis Cobos, president d’AIE: “Des de la Societat d’Artistes AIE, manifestem el nostre afecte, respecte i agraïment a la nostra estimada Núria Feliu i expressem els nostres millors desitjos perquè superi aquest desafortunat tràngol i es recuperi. Seguim tenint fe en això i així ho vam manifestar. Núria ha estat i és un emblema per als artistes. La seva lluita i dedicació a la defensa de la propietat intel·lectual i els drets dels artistes ha quedat patent en totes les gestions, ajuts i activitats que ha realitzat durant anys pel bé dels músics i la música.

Els artistes, membres de l’administració d’AIE, col·laboradors i persones que treballem per tenir cura dels drets dels artistes i millorar vides, donem les més efusives gràcies a la nostra estimada Núria i expressem, per mitjà d’aquest escrit, el nostre agraïment i el desig que pugui superar aquest episodi i la puguem tenir aviat amb nosaltres “.

Societat d’Artistes AIE
Comments are closed.

Back to Top ↑