Notícies Foto: Javier PeralvoFoto: Javier Peralvo

Surt a la llum el nou disc de Marala, “Jota de morir”

23 setembre, 2022

La producció musical ha anat a càrrec de Pau Vallvé.

Marala torna als escenaris i torna a fer sonar les seves veus arreu del territori. Aquest 23 de setembre, Selma Bruna (Sant Cugat), Clara Fiol (Palma) i Sandra Monfort (Pedreguer) treuen a la llum “Jota de morir”, el seu darrer treball. Ho fan després del primer tast que van brindar a principis de mes amb “A la vora del riu, mare”, l’adaptació d’una quarteta tradicional valenciana emmarcada en temps de post-guerra.

Les tres músiques han comptat amb la producció musical de Pau Vallvé i la producció sonora de Jordi Casadesús en les 10 peces del nou disc que combina sons sintètics amb instruments tradicionals al servei de les tres veus femenines principals.

A “Jota de morir”, canten a la mort per desmitificar-la i integrar-la a la vida i ho fan amb el substrat tradicional illenc, valencià i principatí. Les tres veus de Marala s’han amarat de cants de batre, balls de vetlla valencians, cançons de mort illenques i romanços per parir un disc rabiosament actual i tan contundent i reivindicatiu com necessari i esperançador.
Comments are closed.

Back to Top ↑