Notícies Foto: Alícia PastorFoto: Alícia Pastor

Surt el primer disc de llarga durada d’Esther, “Les cartes que mai vaig cremar”

16 desembre, 2022

L’autora de Vinaròs presenta una col·lecció de 9 cançons que mostren la seva evolució com a lletrista e intèrpret pop.

Un compendi d’històries inacabades, una panoràmica pel pop-rock més captivador de les últimes dècades i, sobretot, el naixement d’una de les veus amb més futur de la nostra escena. Tot això és “Les cartes que mai vaig cremar”, el primer disc de llarga duració d’Esther.

Han passat quasi dos anys des que l’autora nascuda a Vinaròs en 1998 es va donar a conéixer amb “Les teues ales”. Aquell EP amb quatre temes mostrava a una artista que semblava moure’s en el territori habitualment estereotipat com a cançó d’autor, però la seva mirada purament pop convidava a guardar les etiquetes. El senzill que va publicar després d’aquell debut, “Tres per quatre”, anticipava el salt que suposa l’actual àlbum.

Esther presenta una col·lecció de nou cançons que reflectixen l’univers musical on ha crescut el seu amor per la música, a la jove que admirava la imponent presència de Miley Cyrus o el folk de gran estadi de Mumford & Sons. Aquest primer LP mostra l’ambició sense prejudici de la seva autora per desenvolupar melodies d’engranatge precís, tornades addictives i un missatge directe. Les seves lletres conten històries d’amistats i amors sense concloure, recorrent tota la paleta d’emocions, de l’eufòria a la melancolia, les coordenades d’una joventut en apogeu.

Molt aviat ho presentarà a OnaCat.Ràdio, anirem informant.
Comments are closed.

Back to Top ↑