Notícies Foto: Kasba MusicFoto: Kasba Music

Surt el segon àlbum d’Spxxn P

25 abril, 2022

“Demà el món s’acaba” està fet mà a mà amb el productor Scotty Dk.

El disc neix durant el confinament de la unió del cantant Spxxn P amb el productor Scotty DK. De fet podríem dir que no és un disc només de l’Spxxn ja que es va anar creant al llarg de diverses sessions d’estudi amb lletres i beats que s’anaven enviant tots dos i està completament produït per Scotty Dk, tret de “Fuck bro” que està produïda per BOU i en la que col·labora l’Scotty amb les guitarres i la mescla.

I si al primer àlbum de l’Spxxn trobàvem una col·lecció de cançons creades de manera diversa sobre beats de diferents creadors en aquest nou disc el cantant ha tingut la oportunitat de treballar des de zero amb l’Scotty, cosa que l’hi ha donat moltíssima més llibertat alhora de crear i l’oportunitat de obtenir un so que tingui certa coherència. Tot i que dins el disc s’hi poden trobar estils aparentment diferents, les guitarres son un element que està present a totes les cançons.

I és que tots dos han escoltat, sobretot en la seva adolescència, estils que van des de l’emo rock fins al punk rock americà. I és precisament aquesta música que escoltaven d’adolescents la que els ha servit, molts cops inconscientment, d’inspiració per trobar el so propi que desprèn “Demà el món s’acaba”. Tot i que sempre està portat cap estils com el trap o el rap.
Comments are closed.

Back to Top ↑